17 Kasım 2017 Cuma

Online Para Kazanmanın Yolları



Size online para kazanmakla ilgili en kapsamlı listeyi sunmuş olacağız. Freelance işlerden web sitesi satışına kadar ne ararsanız bu listede var. 9-5 arası düzenli işinizi bırakmak ve online bir iş yapmak istiyorsanız makalemizi okumaya devam edin.

Freelance işler


Freelance işleri ilk sıraya koyduk çünkü sıfır sermayeyle bugünden başlayabileceğiniz bir sürü freelance iş fırsatı vardır. Ve yazmanın ötesindeki işler için süre ayırabilecekseniz her ay rahatlıkla 4 haneli paralar kazanabilirsiniz. İşte bu iyi haber.

Yazarlık: Blog yazıları, makaleler, e-kitaplar, basılı kitaplar, broşürler, gazeteler, el broşürleri, tanıtım yazıları, özel raporlar, ambalaj detayları, reklam metni ve basın bültenlerini kapsar.

Grafik tasarım: Web tasarım, matbaa tasarımları, ambalajlama, infografik, logolar, vektörler, kurumsal kimlik, videografi ve kartvizit tasarımları

Programlama: WordPress, HTML5, PHP, Ruby on Rails, mobil uygulamalar, WordPress eklentileri, WordPress temaları, e – tecim, Joomla ve MySQL

satın alan hizmetleri: Veri girişi, sanal asistanlık, satın alan hizmetleri, web araştırması, çağrı merkezi temsilciliği, muhasebe ve uyarlama

Elektronik pazarlama: SEO ( arama motoru optimizasyonu), PPC ( tıklama başına ödeme)  hesap yönetimi, sosyal medya ( özellikle YouTube ve Pinterest), satış reklam yazarlığı, web sitesi değiştirme optimizasyonu, satış, e – posta pazarlama, Powerpoint sunumları, halkla ilişkiler, blogger yardımları ve misafir yazarlık hizmetleri

Çeviri: İngilizce, Çince, İspanyolca, Portekizce ve Japonca şu an ki en popüler dillerdir. Bununla beraber hangi dili konuştuğunuzun bir önemi yoktur. Yetenekli ve deneyimliyseniz sık sık iş bulursunuz.



Affiliate  ( satış ortaklığı ) pazarlama


Online para kazanmak için illa ki ürününüzün olması icap ettiğini kim söyledi? En iyi affiliate pazarlamacılar öteki insanların ürünlerini tavsiye ederek altı haneli gelir ediyor. Affiliate pazarlamanın en iyi tarafı uzman olmadan yada ürün geliştirmek zorunda kalmadan kısa sürede para kazanabilecek olmanızdır. İnsanlara ilgilendikleri ürünler yada hizmetlerle ilgili bağlantılar sunun. Bu kişilerden ürün veya hizmeti alan olursa sizde her satıştan komisyon alırsınız.

Şunu aklınızdan çıkarmayın ki pazara girmek kolaydır ve kar marjları yüksektir ancak affiliate pazarlama oldukça rekabetçidir.



El işi ürünler, sanat eserleri ve öteki el becerisi gerektiren ürünlerden satın

İnsanlar seri olarak üretilen ve herkeste olan değersiz ürünleri almaktan bıktı ve sıkıldı. Günümüzde tüketiciler el yapımı ve benzersiz ürünler için para harcamaktan çekinmiyor. Örgü, sanat ve el iş ürünler yada el yapımı takı yapımında becerikliyseniz ürünlerinizi satabileceğiniz ve para kazanabileceğiz bir sürü online pazar vardır.



CPA ( işlem başına ödeme ) pazarlama


CPA,  affiliate pazarlamanın daha az malum kazanç modellerinden biridir. İkisi arasındaki tek fark CPA’ da işlem gerçekleştiğinde ödeme alacak olmanızdır. Örneğin ürün satışı, bir internet sitesine üyelik veya sizin için önemli olan bir formun doldurulması işlemi olabilir. Doğru yapıldığı takdirde CPA çok karlıdır.

CPA’nın bir dezavantajı affiliate ağlara bakılırsa daha çok titizlik gerektirmesidir. Bundan dolayı biroldukça engeli aşmanız gerekir.



İçerik gelir paylaşımı


Hazırladığınız içerikleri önde gelen internet sitelerine geçirmek istiyorsanız içerik gelir paylaşımıyla ilgilenebilirsiniz. İçeriklerinizi kendi blogunuz yerine saygın internet sitelerine koyduğunuzda daha çok trafik alırsınız.



Online para kazanmanın en iyi yollarından biri değildir çünkü gelirinizi başkalarıyla paylaşmanız gerekir. Bununla beraber internet üzerinden pasif gelir elde etmenizi de sağlar. Kelimenin tam anlamıyla binlerce gelir paylaşım sitesi vardır sadece size tavsiyemiz güvenilir ve kendi kanıtlamış olanlarla çalışmanızdır.



Video pazarlama


Şüphesiz ki video pazarlama en büyük iş fırsatlarından biridir. YouTube benzer biçimde video paylaşılan ve video izlenen bir platformun ortaya çıkmasıyla yalnız YouTube videoları ile tam zamanlı maaş kazanmaya başlamış olan insanlar türedi. Video pazarlamanın sırrı seyirciler için büyük kıymet yaratacak videolar sunmaktır.

YouTube’da sadık takipçileriniz varsa her yerden takipçi çekebilirsiniz.



İnternet sitesi satışı


Site satışı insanoğluı zengin eden yeni online para kazanma yöntemlerinden biridir. Özetlemek gerekirse bir anahtar kelime buluyorsunuz, buna uygun domain ( alan adı ) alıyorsunuz, içerikler girmeye başlıyorsunuz ve yeterli ziyaretçi sayısına ulaştıktan sonrasında maliyetinizin 100 katına siteyi satıyorsunuz. Ne kadar çok takipçiniz olursa o kadar çok kazanç elde edersiniz.



Blog


Tutkunuzu kara dönüştürmek ister misiniz? O süre bir blog açın. Ancak şunu ihmal etmeyin ki blog açmak milyoner olmak anlamına gelmez. Başarılı bloggerların hikayelerini okuduysanız şu anda bulundukları noktaya gelmek için ne kadar çok çalıştıklarını fark edersiniz. Blog işinde önemli olan sevdiğiniz bir konu hakkında yazmaktır aksi takdirde içerik bulmakta zorlanırsınız.



Sual ve cevap siteleri


bazen arama motorları yetersiz kalır. İşte bu aşamada soru ve yanıt siteleri devreye giriyor. Birinin bir mevzu hakkında cevaplanması ihtiyaç duyulan bir sorusu olduğunda ihtiyacı olan cevabı almak için bu sitelere girer. Herhangi bir mevzuda uzmansanız sorular cevaplayarak para kazanabilirsiniz.



Ücretli anketler


Ücretli anketler online para kazanmaya başlamanın en basit yoludur. Bununla beraber tam zamanlı maaş kazanma şansınız yoktur. Ancak fazladan para kazanabilirsiniz.



PPC ( tıklama başına ödeme )


İnternet sitenize dakikalar içinde ziyaretçi çekmek istiyorsanız PPC pazarlamayı kullanın. Ne yaptığınızı tam olarak biliyorsanız PPC ücretleri hızla artacaktır. Bunun için anahtar kelimeleri, reklamları, arama sonuç sayfalarını test etmeniz ve karlı kombinasyonlar bulmanız gerekir. Bunu başardığınız takdirde trafiğiniz artar ve her ay ciddi gelir elde edersiniz.

Kendi web sitenizi yönetmek ve web sitenizden para kazanmak istiyorsanız PPC ağları ile temas kurmanız gerekir. Adsense en iyi ödeme yapan gruptur.



E-posta pazarlama


İnternet pazarlamacılarının sahip olduğu en kıymetli varlık geniş e-posta listeleridir. Trafik alan bir internet siteniz var ise ve sitenize banner reklamlar yerleştirmekten çekiniyorsanız bunun yerine elinizdeki en değerli varlığı e-posta listelerinizi kullanabilirsiniz. Bunu yapmak için e-postaları toplayan e-posta sağlayıcısı ile bağlantı kurun, listenizi düzenleyin ve e-posta listesinden çıkmak isteyenlere kolaylık gösterin.



Üyelik sitesi açın


Niş pazarlar için aylık olarak değer yaratabilecekseniz o zaman bir üyelik sitesi açabilirsiniz. Üyelik sitelerinin en iyi tarafı aydan aya tekrarlanan gelir elde edebilecek olmanızdır. Bununla birlikte üye kazanmak ve üyeleri elde tutmak için hemen hemen günlük bazda görkemli bir değer yaratmanız gerekir.


EmojilerEmojiler