29 Kasım 2017 Çarşamba

Ek Gelir Olarak Yapılacak İşler

Yan Gelir Olarak Yapılacak İşler...


Biroldukça iş fikri ile yan gelir elde etme olanakınız var. Halihazırda işinizden kazanmış olduğunuz gelir size azca geliyorsa yada para biriktirmek için daha çok çalışmak istiyorsanız yan gelir olarak yapılacak biroldukça iş ile boş vakitlerinizde ek gelir elde edebilirsiniz. Sadece bu yapılacak işler arasından seçim yapmak için kendi becerilerinizi, eğitimlerinizi ve boş vakitlerinizi göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Her iş farklı potansiyeller taşıyor, doğru seçimi yaptığınıza kesin olmanız gerekiyor.

Yan gelir elde etmek istiyorsanız bunun için en önemli yolun bilgisayar ve telefonlar olduğunu belirtelim. Dünya değişiyor ve artık yan gelir elde etmek için evinizdeki koltuktan bile kalkmanıza gerek yok. Sadece eğer bilgisayar ve telefon kullanımınız ustalaşmış düzeyde değilse farklı yapılacak işlere göz atmanız gerekiyor. İşte yan gelir elde etmek için yapılabilecek en iyi işler

ÇEVİRMENLİK



Halihazırda yabancı bir dil biliyorsanız bu potansiyelinizi paraya dönüştürün. Bilgisayarınızı kullanarak iş arayama sitelerinde de binlerce çevirmen ilanı bulabilir ve bu ilanlara başvuruda bulunabilirsiniz. Çevirmenler artık internet sektörünün vazgeçilmezleri içinde bulunuyor. Makale, haber, oyun benzer biçimde çeşitli alanlarda çevirilere sık sık ihtiyaçlar duyuluyor. Sadece İngilizce bile biliyorsanız biroldukça iş fikrini daha değerlendirebilirsiniz. 

ORGANİK ÜRÜN YETİŞTİRİCİLİĞİ



Halihazırda boş bir araziniz var mı? Hal böyle olunca bu araziyi kesinlikle ekim için değerlendirmelisiniz. Türkiye’de özellikle birçok mantar yetiştiriciliği için 500 metrekare alan bile yeterli. Ek olarak farklı bitkisel ürünler de çeşitli kar elde etme potansiyelleri bulunuyor. İşinize gidip gelirken günde bir tek 1 saatinizi bu bitkilere ayırarak ek gelir elde edebilirsiniz. Her bölgede yetiştirilebilecek ürünler farklıdır. 

YOUTUBER OLUN



İlgi çekici yönleriniz yada becerileriniz mi var? Örneğin evindeki eşyaları çok iyi bir halde onarım edebiliyor musunuz? Yalnız bu tür tamir videolarını bile Youtube’ye yükleyip ayda binlerce dolar kazanan insanlar var. Sadece Youtube’de birazcık gezinerek insanların neler izlediğini takip edin ve bu kanallardaki Youtuberlara benzer özellikleriniz varsa eğer bu tür kanalları da sizde ücretsiz olarak açabilirsiniz. Herhangi bir konuda çok ciddi bilginiz olması da gerekmiyor, keyifli videoları izleyen birileri her zaman olacaktır. Youtuberlik hakkında tüm bilgileri Youtube’dan Para Kazanmak! Adlı rehberde tüm detayları ile bulmanız mümkün.


EmojilerEmojiler