6 Aralık 2017 Çarşamba

Napolyon ile internetten nasıl para kazanılır?



Napolyon ile internetten nasıl para kazanılır???


Sadece anket doldurarak para kazanmak istermisiniz? Cevabiniz evet ise bu yazımız tam size göre. Napolyon ile anket doldurun ve doldurduğunuz anketlerden para kazanın.  Üstelik anketleri ücretsiz doldurabilirsiniz. Bu sayede indirimli ürünleri satın alabilir, puan biriktirebilir ve belirlenmiş olan limite ulaşmış olduğunız da harcama yapabilirsiniz. Ayrıca harcamış olduğunuz paranın belli bir kısmini geri kazanabilirsiniz. Böylece hem almış olduğunız ürünleri indirimli almış olacaksınız. Hemde verdiğiniz ücretin bir kısmını geri kazanacaksınız.


 
Napolyon ile kazandığınız puanlara nap puan denir. Nap puanları anket doldurarak yada referans üyeler ile biriktirin. Akabinde belli bir limite ulaştığınızda isterseniz indirimli Ürünlerden satın alabilirsiniz. İndirimli ürünlerden yararlanmak istemezseniz paranızı nakit olarak çekebilirsiniz. Nap puan ile:


 
Oyun içinde nap paranızı kullanabilirsiniz
100tl olduğunda Çekebilirsiniz
Birçok firmadan paranızı indirimli ürünlerde kullanabilirsiniz.
Anket
Napolyon İnternetten Para kazanma yollarından bir tanesidir.
 

Napolyon’da biriktirdiğiniz nap puan ile icra ettiğinız indirimli alışverişlerde harcamış olduğunız puanınız silinir. Nakit para çekmek istiyor iseniz bu durumda nap paranızı biriktirmeniz gerektiğini hatırlatalım.

Napolyon aracılığıyla puan kazanmak ve bu puanlardan alışveriş yahut nakit çekim yapmak istiyorsanız nap puan kazanılmalı biriktirmeli ve limite geldiğinde kullanmalı. Peki, nap para nasıl kazanırız. Nap para kazanmak için 3 yöntem vardır.

Napolyon üzerinden alacağınız anketleri doldurmak.
Kampanyalardan arkadaşlarınızı haberdar edip ve paylaşmak
Referans kayıt sistemini kullanmak
Bu yollarla nap para kazanımı gerçekleştirebilir daha sonra arzu ettiğiniz benzer biçimde ister nakit çeker isterseniz indirimli ürünlerde kullanabilirsiniz.


EmojilerEmojiler