18 Mart 2021 Perşembe

Youtube'da para kazanmanın yolları

  


YouTube kanalınızı oluşturun

Kanalınız, YouTube'daki kişisel markanızdır. Hesabınızı oluşturun veya mevcut hesabınızı kullanın. Başkalarının kanalınızı bulabilmesi için anahtar kelimeler ekleyin ve anahtar kelimelerinizin içeriğinizle alakalı olmasını sağlayın.

İçerik yükle

Çok uzun olmayan yüksek kaliteli içerik oluşturmaya çalışın. Bu içeriği düzenli olarak yüklemeye çalışın. İçeriğiniz ilk başta harika olmasa bile devam edin. Pratik yapmak zamanla mükemmelleşir. Her videoyu bir öncekinden daha iyi yapmaya çalışın.

Daha iyi bir kamera kullanarak veya daha iyi yazılım veya teknikler düzenlemeye çalışarak içeriğinizi geliştirin. Düzenli olarak yüklemek, izleyicilerinizi hayatta tutacaktır. Düzenli bir programa içerik eklemek ve bu programa mümkün olduğunca bağlı kalmak, insanların kaydolma ve sıklığı görme olasılığını artırır.

Hedef kitle oluşturun

Bir kitle oluşturmak, kazancınızı artırmanın anahtarıdır. Daha fazla abone kazanmak, mümkün olan en iyi içeriği oluşturmak bir sır değil ve kitleniz otomatik olarak oluşturulacak.

Videolarınızdan para kazanın

Videolarınızdan para kazanmaya başlamak için YouTube para kazanma özelliğini etkinleştirmeniz gerekir. Bu, reklamların YouTube videonuzda görünmesine izin verdiğiniz ve videonuzun telif hakkıyla korunmadığını kabul ettiğiniz anlamına gelir. Ayrıca para kazanmak için 12 ayda en az 4.000 saate ve 1.000 aboneye ihtiyacınız var.

· Www.youtube.com'a gidin ve "Kanalım" ı tıklayın.

Üst çubuktaki "Video Yöneticisi" bağlantısını tıklayın.

Kanala tıklayın ve para kazanma özelliğini etkinleştirin.

· Bir video yüklenirken Para Kazan sekmesini tıklayıp "Reklamlarla para kazanın" onay kutusunu işaretleyerek para kazanabilirsiniz.

Google AdSense Kurun

Google AdSense'i AdSense web sitesinde ücretsiz olarak kurabilirsiniz. Hesabınızı oluşturmaya başlamak için Şimdi Kaydolun düğmesini tıklayın. Kendi hesabınızı oluşturmak için en az 18 yaşında olmalısınız. 18 yaşın altındaysanız, size yardım etmesi için bir yetişkine ihtiyacınız olacaktır.

Analizinizi gözden geçirin

Çevrimiçi olarak bazı videoları izledikten, para kazandıktan ve izledikten sonra, nasıl çalıştıklarını görmek için analizleri kontrol ettiğinizden emin olun. Kanal menünüzdeki "Analizler" seçeneğini tıklayın. Burada tahmini kazançları, reklam performansını, video görüntülemelerini, demografiyi ve daha fazlasını görüntüleyebilirsiniz.

Videolarınızı yayınlayın

Bir blog başlatın, bir web sitesi oluşturun veya sosyal medyada yayınlayın. Ne kadar çok tıklama o kadar iyi.


EmojilerEmojiler