25 Kasım 2017 Cumartesi

Mail Okuyarak Nasıl Para Kazanılır ?




İnternetten para kazanmak ve bilgisayarımızı taşıdığımız her yerde işimizi de yanımızda götürebilmek hepimizin hayallerinden biridir. Birçok fert internetten para kazanmanın peşinde koşuyor ve bunu sayısız yöntemle deniyor. Tabi bu noktada enek sömüren istismarcılara da rastlamak mümkün ve bu kişiler sizi bir takım kitaplar almaya sevk ederek kendileri para kazanırken sizleri umursamıyorlar.



Bu gün sizlere bilgisayarınızdan mail kutunuza gelen mailleri okuyarak e bunlara tıklayarak iyi mi para kazanabileceğinizi anlatacağız. E posta sektörünün pazardaki oranı fazlaca fazladır ve günümüzde her insanın eposta ağı ile çevirili olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Yani epostaların gücü yadsınamaz bir hakikaten ibaret. Aslında birçoğumuz çalıştığımız işler gereği olarak e maillerle iç içeyiz. Bunun yanı sıra istenmeyen yüzlerce mail ile de boğuşmaktayız. Peki, bu maillerin size bir gün para kazanmıştırrabileceğini hiç düşündünüz mü? Sizlere fırsatlar sunarak para kazanma yolları anlatan birçok site olabilir. Dikkatli olmanızda fayda var. Bu yazımızda sizlere önemli fırsatlar sunan güvenli olduğunu kanıtlamış tam 5 adet web sitesinden bahsedeceğiz. Eğer siz de mail okuyarak para kazanmak ve bu maillere tıklayarak ek gelir elde etmek istiyorsanız bu siteleri kesinlikle ziyaret etmelisiniz.

Para kazandıran siteler sıralamasında birinci durağımız Matrixmails.Com


Matrixmails
Matrixmails.Com 15 senedir Spam riski taşımadan Google de ön sıralarda olan ücretsiz bir platformdur. Site, kayıtlı üyelerine kendi sunucusundan kayıtlı postaları göndererek okumalarını ve tıklamalarını ister. Bununla beraber sizleri teşvik eden mailleri de atmayı dikkatsizlik etmez. Bununla birlikte oyun oynayarak yada yazı yazarak da para kazanmanız mümkün bu sitede.

Mail okuyarak para kazanma
İnternet üzerinden mail okuyarak ek gelir elde edebilirsiniz.
İnternette surf yaparak ve başka kişileri de sisteme çağırarak da kazancınızı arttırabilirsiniz.

Kazançlarınızın yanı sıra size çeşitli bonuslar vererek bu avantajları da hesabınıza sürekli olarak tanımlar.  Ödemeler AlertPay aracılığı ile meydana getiren sitede ödeme limiti 2 dolardır. Saatte 25-50 Dolar arası kazanç vadediyor.


Paisalive.Com
Paisalive ücret ödemeden posta okuyarak para kazanabileceğiniz en iyi platformdur ve sayfa değeri Google üzerinde 4’tür. Siteye üye olduğunuzda mail adresinize günlük olarak mailler gelecektir ve bu mailleri okuduğunuzda sistem otomatikman paranızı hesabınıza tanımlayacaktır. Üye olursanız hoşgeldin hediyesi 99 rs hesabınıza otomatikman yatırılır. Bu siteyle ilgili ref linklerini 10 kişiye gönderirseniz 10 rs daha kazanırsınız.

Böylece mail kutunuza gelen maillerden 0.25 rs ve 5 rs arası gelir elde edersiniz.

Ödemeler 15 günde bir çekler aracılığı ile yapılır.



Cash4offers.Com
Cash4offers.Com Google sayfa kıymet 3 olan bir sitedir ve bu da siteyi fazlaca emin yapmaktadır. Eğer altın üye olursanız ödemelerinizi almanız için beklemeniz ihtiyaç duyulan 72 saatiniz var. Bu sitede yapmanız gerekenler maillerinizi okumak ve tıklamak, anketlere katılmak, size sunulan teklifler tamamlamak, online oyunlar oynamak ve siteyi tanımış olduğunız kişilere göndermektir. Görüldüğü üzere sitede birçok olanak bulunaktadır. Bu da siteyi emin kılan bir diğer opsiyondur.

Siteye kaydolduğunuz için 5 dolar alırsınız ve düşük ödemelerde dahi hızlı davranmaktalar.



Sendearnings.Com
Kullanıcı kılavuz sayfalarında sert yazılar olan ama yine de Google sayfa değeri 3 olan bir sitedir ve güvenli olarak adledilebilir. Site en iyi sitelerden biri kabul edilmektedir. Bu sitede de mailler okuyarak para kazanmanız mümkün olmaktadır.

Siteye kayıt olma sürecinizle birlikte "ojin now" düğmesine tıklayarak parasız bir hesap açabilirsiniz. Hesabı etkinleştirmek için onaylama mailinizin gönderilmesi ve onaylanması gerekmektedir.

Üçüncü aşamada ise kazanç sağlamak için mailleri okumalı, anketlere katılmalısınız. Ayrıca online alışveriş yaparak da para kazanmanız mümkün.

Her mail için 1 dolar ödeme yapılmaktadır. Ödeme talebi için en az 30 dolar biriktirmeniz gerekiyor.



Moneymail.In
Moneymail.In  biraz daha yüksek kazançlar elde etmek için doğru yerdesiniz. Günde bir tek 15 dakikanızı ayırmanızla birlikte aylık olarak 10,000 Rs kazanmanız işten bile değil. Konsepti ise fazlaca basittir. Google sayfa değeri 1 olan site oldukça güvenli bir sitedir. Her okunan posta için 0.20-200 Rs arasında kazanç elde edersiniz. Rs kazanmanızın yolu ise her gün hesabınıza girmektir. Gelen kutunuzdaki mailleri okuyarak para kazanacaksınız. Yeni üye getitrnlrt de 100 Rs kazanmaktadır.


EmojilerEmojiler