1 Mart 2018 Perşembe

Herkese Kendi İşini Kurma Fırsatı (Weecomi nedir?)

Beş yıl önce  çılgın bir fikirle başlamış olan Weecomi projesi ile her insana kendi işini kurma imkanı sunuyor. Peki Weecomi nedir? Kim kurmuştur? Nerede kurulmuştur?


Son yıllarda bilgisayar sistem ve programları üzerinden bir ekip para kazanma çalgılarınının ortaya çıkmasıyla beraber bu sistemler basit para kazanmak isteylenlerin ilk durağı oldu. Ancak insanların bu sistemler üzerinden basit para kazanma deneyimleri pahalıya patladı. Bir çoğu pirince giderken evindeki bulgurdan oldu. Devamlı web üzerinden "rahat para kazanma yolları"  adı altında yeni sistemler ortaya çıkarken kötü tecrübe yaşayan insanlarda artık yoğurdu üfleyerek yemeye başladı.  Şu an yeni sayılmayan ancak çok eskide sayılmayan bir sistem dünyanın her yerine yayılmaya başladı. Bu sistemle hiç kimsenin bir kaybı yok. Kimse kimseyi kandırmıyor. Çalıştıkça kazanıyorsunuz.

Peki Weecomi nedir? Weecomi ne zaman kuruldu? Weecomi kim tarafınca kuruldu? Weecomi hangi ülkelerde bulunmaktadır? Weecomi'nin amacı nedir? Weecomi  bilişim organızasyon pazarlama ve ticaret A. Ş  kurucu Başkanı  Özkan CIBIR, Şuan için 4 Ülkede resmi olarak  şirketleri bulunduğunu ve  3 Ülkedede arge çalışmaları yürüttüğünü  anlattı..


EmojilerEmojiler